Om oss

UGL-utbildningar.se är en förmedlningstjänst för olika former av ledarskapsutbildningar. Vi samarbetar med några av Sveriges största kursarrangörer inom de kurstyper som vi listar och jämför.

Jag vill veta mer!

Vad gör vi?

UGL-utbildningar.se finns till för att hjälpa dig som vill gå en UGL-utbildning (och övriga ledarskapsutbildningar) att hitta kurstillfällen runt om i Sverige och att boka utbilding.

Det finns ett flertal leverantörer av UGL-utbildningar. Vi samlar utbildningar från flera leverantörer på ett ställe för att göra det enkelt att välja exempelvis datum och utbildningsort.

Vilka är vi?

Tjänsten UGL-utbildningar.se drivs av NYOICO AB. Vi har många års erfarenhet av att skapa konsumentväglendningsplattformar som hjälper såväl privatpersoner som företag att jämföra och välja produkter eller tjänster.

NYOICO består av ett team med olika spetskompetenser inom systemutveckling, försäljning, affärsmannaskap och ledarskap. Tack vare våra olikheter kan vi uppnå vårt mål att vara Sveriges bästa tjänst för att förmedla olika typer av ledarskapsutbildningar.

Vill du fråga oss något?

Har du en fråga till oss? Skicka ett mejl till [email protected].