Kursledare Susann Swahn

Kursledare Susann Swahn

Susann har en bakgrund inom försvaret och där har hon fått den mesta och bästa träning man kan tänka sig inom ledarskap. Har sedan 15 år tillbaka jobbat som konsult med både privat och offentlig sektor.

Susann jobbar i huvudsak med handledning, coaching, grupputveckling, konflikthantering med både medarbetare och chefer. Har de senaste 5 åren arbetat mer och mer med ledningsgrupper. Susann jobbar med UGL sedan 20 år tillbaka och nu även UL Total SDI har hon använt i ca 20 år som koncept.

Har lång erfarenhet inom fotboll, aktiv på elitnivå och sedan tränare av ungdomslag i 11 år. Har under alla år arbetat med ledarutvecklingsprogram som är från 6 mån till 1 år. Susanns syn på ledarskap är att hon tror på tydlighet och transparens. Att vara autentisk är ledord för henne och hon vill vara ett föredöme i det hon gör. Susann lägger tyngdpunkt på att dra nytta av människors olikheter och styrkor och att skapa ett tryggt och effektivt kommunikationsklimat. Använder non-violent communication förhållningssätt när hon jobbar med kommunikation.

Samarbete och laget-före -jaget är också ledord för Susann. Susann övertygad om att man behöver jobba med både kultur och struktur inom organisationer och arbetsgrupper. Grunden i ledarskap för Susann är också nyfikenhet och respekt för individen där man ger både stöd och omsorg men även konfronterar dåliga beteenden.

Susann handleder

  • UGL
  • UL

Licenser som Susann har

  • UGL
  • UL
  • Diplomerad Coach
  • Teambook
  • Handledarutbildare på UGL/UL

Kommande utbildningar med Susann

Utbildningsdatum Kurstyp Kursgård Kursledare Pris Lediga platser
Vecka 38 16–20 Sep 2024 Kurstyp: UGL-utbildning Kursgård: Halltorps Gästgiveri, Borgholm Kursledare: Susann Swahn Pris: 29 400 SEK Lediga platser: Flertal platser Boka
Vecka 45 6–8 Nov 2024 14 Jan 2025 Kurstyp: UL-kurs Kursgård: Villa Lovik, Lidingö Kursledare: Linda StrömbergSusann Swahn Pris: 29 400 SEK Lediga platser: Flertal platser Boka