Kursledare Annette Melander Berg

Kursledare Annette Melander Berg

Annette har arbetat som chef i +20 år i olika typer av företag och organisationer. Annettes intresse för ledarskap och dess betydelse för organisationers framgång har vuxit med tiden och har bland annat resulterat i en bok: Växtkraft - värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer.

Under Annettes karriär har hon också drivit eget konsultföretag där hennes kunduppdrag oftast har varit företag i tillväxtfas eller i förändringsprocesser. Annettes fokus som konsult har varit på ledarskapets och medarbetarskapets koppling till framgång externt - det hon kallar kundskap. Annette har också ett antal styrelseuppdrag. Ideellt har Annette engagerat sig som mentor för företag i uppstartsfas, så kallade startups, och hon har ett stort hjärta för entreprenörskap och företagande.

Annette är också certifierad ACT-terapeut (Acceptance and Commitment Training). Hennes syn på ledarskap kan sammanfattas med att värde skapas inifrån och ut. Allt startar med dig själv och med självinsikt. Utifrån det kan du sedan bygga vidare för framgång. Den person du kan utveckla är dig själv, och genom det kan du påverka andra positivt.

Annette handleder

  • UGL

Licenser som Annette har

  • UGL-handledare
  • Certifierad ACT-terapeut

Kommande utbildningar med Annette

Utbildningsdatum Kurstyp Kursgård Kursledare Pris Lediga platser
Vecka 35 26–30 Aug 2024 Kurstyp: UGL-utbildning Kursgård: Tylebäck, Halmstad Kursledare: Annette Melander BergCarl-Henrik Lagnefors Pris: 30 800 SEK Lediga platser: Enstaka platser Boka