Kursledare Anna Falk

Kursledare Anna Falk

Ledarskap, självledarskap och följarskap är fantastiska verktyg som kan användas för att få individer, projekt och grupper att nå sin fulla potential. Anna arbetar som professor inom biomedicin och leder en forskargrupp som studerar hur hjärnan bildas samt utvecklar cellterapier.

Anna har varit chef i 15 år och utöver henes forskargrupp leder hon även större forskningsnätverk och forskningsinfrastrukturer. I sitt arbete handleder Anna forskarstudenter till doktorsexamen, vilket är en process som involverar coaching, bygga självförtroende och förmåga att få individer att växa och nå sin fulla potential.

Den akademiska kulturen är individualistisk vilket Anna upplever hindrar individer och projekt att nå maximal potential och lärande, därför arbetar hon mycket med tillit, samarbete och öppenhet i de olika grupper hon leder. Drivet, den fria tanken och suget efter kunskap inom akademin är fantastiskt och med lite mer tillit och öppenhet kommer individer och projekt utvecklas enormt.

Anna handleder

  • UGL

Licenser som Anna har

  • UGL-handledare

Kommande utbildningar med Anna

Utbildningsdatum Kurstyp Kursgård Kursledare Pris Lediga platser
Vecka 43 21–25 Okt 2024 Kurstyp: UGL-utbildning Kursgård: Ljunglöfska Slottet, Bromma Kursledare: Anna FalkMarianne Littke Pris: 31 200 SEK Lediga platser: Flertal platser Boka